[Contact.Links.info.] [Zoek op Site.] [De Slowpaper.]

Lanterfanten

Zoek op Site.

Beetsterzwaag.toen.

Lanterfanten.lezen.

Beetsterzwaag.nu.

De Slowpaper.

Disclaimer

Historische rondleidingen Beetsterzwaag 2016.
 
Historische rondleidingen door Beetsterzwaag   
Wat gaat u zien en horen? De gidsen vertellen u de geschiedenis van de vele mooie panden in en nabij de Hoofdstraat en het wel en wee van hun vroegere bewoners. Voor kinderen is er op aanvraag een leuke zoekopdracht.
   
Wekelijkse rondleiding op zaterdag (zonder aanvraag)    adellijk wandelen 
Alleen in de maanden juni, juli en augustus -   Tijd: 14.00 - 16.00 uur -
Startpunt: Pannenkoek restaurant Baboeshka op het westeinde van de Hoofdstraat.      Adres: Beetsterweg 1.     N.B. de parkeerplaats achter het restaurant is bedoeld voor gasten van Baboeshka.  -   Onderweg koffiepauze bij restaurant 't Snackbearske -   Kosten per persoon 7,00 incl. koffie en gebak.  
Aanvragen van een rondleiding 
Dit kan het hele jaar door. U bepaalt zelf de dag en de tijd.  -   De duur van de wandeling is ruim anderhalf uur.  -   Een kortere of een alternatieve route is mogelijk. -   U kunt eventueel een combinatie maken van een historische rondleiding en een      bezoek aan de Tropische Kas in de maanden mei tot en met september. -   In overleg is een pauze halverwege de rondleiding mogelijk.          -   U ontvangt een schriftelijke bevestiging.  -   De groepsgrootte is max. 12 personen per gids -   De kosten per gids zijn 25,00.
  
Wanneer vraagt u een rondleiding aan? We vragen u dit tijdig te doen, tenminste twee tot drie weken van te voren, om eventuele teleurstelling te voorkomen.  
Waar vraagt u de rondleiding aan? Uw contactpersoon is mevr. S.Jelsma  Aanvragen bij voorkeur telefonisch op tel. 0512-383963 (a.u.b. voicemail inspreken bij afwezigheid)  of via e-mail op     rondleidingbeetsterzwaag@hotmail.com
_______________________!