[Contact.Links.info.] [Zoek op Site.] [De Slowpaper.]

Lanterfanten

Zoek op Site.

Beetsterzwaag.toen.

Lanterfanten.lezen.

Beetsterzwaag.nu.

De Slowpaper.

Disclaimer

Lanterfanten het nieuwste statussymbool.
 
 
Naar mijn idee is de tijd nabij dat we wel echt gaan onthaasten, alles gaat steeds sneller terwijl onze snelheid van denken en handelen nog hetzelfde tempo heeft als honderden jaren terug.
Het vrijwillig verkopen van tijd om daarvoor spullen aan te schaffen die onze status of aanzien verhogen is eindig.
Nadat het bezit van diverse materiŽle zaken  status had (auto, huis, boot, iPod enz.) breekt er en tijd aan dat het beschikken over echte vrije tijd status gaat krijgen, het zgn. Lanterfanten.
In veelgeledingen van de maatschappij ontdekt men dat het beschikken over voldoende vrije tijd zonder deadline rust in de geest oplevert.
In deze lanterfantmomenten komen veelal de creatiefste ideeŽn in de geest naar boven borrelen.
Aangezien we de komende tijd meer gediend zijn met slim werken dan met hard en lang werken, kan dit een omslagpunt worden in onze Life stijlen.
Leren Lanterfanten houdt in dat belangrijke beslissingen zaken voor de langere termijn aandachtig en in alle rust worden genomen,
De beste beslissingen komen voort uit het onderbewuste, door al lanterfantende te genieten van wat zich aandient krijgt dit onderbewuste de tijd om tot een slim besluit te komen.
Om hier te tijd voor te krijgen, kunnen we ons minder laten verleiden om weer nieuwere gadgets en statussymbolen aan te schaffen (waarvoor we elke keer weer tijd in moeten leveren)
We krijgen hierdoor steeds meer zicht op wat we echt willen en belangrijk vinden.
Uiteindelijk zullen we ontdekken dat met minder spullen er meer tijd is om te Lanterfanten.
 
Lanterfanten het nieuwe statussymbool.
 
Op de hoogte blijven meld u aan voor de Slowpaper. aanmelden.
 
 
_________________________!